Fogyókúra
HÉTFô Reggeli: alma Ebéd: tejfölös paprikás csirke illatának beszippantása. Az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. Vacsora: két deci aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.
KEDD Reggeli: sárgarépa saját zsírjában, rágógumi. Ebéd: hatalmas tál töltöttkáposzta, hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása. Vacsora: már szabad szemmel is látható sajt, reszelt kelkáposztatorzsával megszórva.
SZERDA Reggeli: öt-hat mély levegô, egy félbevágott, fôtt tojássárgájának a fele, nagy bögre víz. Ebéd: bécsi szelet és sültkrumpli készítésekor lejátszódó kémiai folyamatok beható elemzése, cékla. Vacsora: tea,teafű nélkül, hashajtó.
CSÜTÖRTÖK Reggeli: egy fürjtojásból és 3 milliliter olajból készített rántotta. Ebéd: húsleves és rakott burgonya hozzávalóinak beszerzése, a madártej elhelyezése a hűtôben, 2 szál vegyes savanyúság. Vacsora: ecetes hagyma citrommal.
PÉNTEK Reggeli: fôtt kolbász, mustár, tea, zsemle elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek. Frissen mosott káposztalevel kekszreszelékkel. Ebéd: gôzölgô bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. Vacsora: hasított karalábézellerszeletek. Füldugó a korgó gyomor hangjának kiküszöbölése végett.
SZOMBAT Reggeli: friss levegô, gasztronómiai újság nézegetése. Ebéd: halászlé, túrós csusza szavak felhasználásával, epigramma készítése Vacsora: egy egész rúd ropi egy paradicsommal.
Vasárnap SÁRNAReggeli: fagylalttölcsér Ebéd: ricinusleves, sütemény levakarása a tepsirôl. Vacsora: madáreleség |